...and life is getting better with every drop...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Yoga

 

Zelf doe ik al jaren aan yoga en ik organiseer ook yoga-reizen. Young Living sluit super goed bij aan bij een yoga lifestyle. Er zijn diverse producten die heel goed te gebruiken zijn tijdens of na je yoga workout, maar ook tijdens meditatie.

 

Betere balans

-Breng een aantal druppels Valor aan op de binnenkant van de polsen om je meer in balans te voelen tijdens yoga.

-Of doe een druppel Lavender op de muis van je handpalm, wrijf je handen in elkaar, houd je handen geopend voor je gezicht en inhaleer. Herhaal dit met Peppermint. Nu worden je linker en rechter hersenhelft in balans gebracht.

 

 

Diepere meditatie, betere flow

- Gebruik Frankincense in combinatie met Lavender of Idaho Blue Spruce in de diffuser om dieper in een meditatieve staat te komen of om meer in in de flow te raken tijdens je yoga.

- Ook Cedarwood, Peace & Calming en Cypress zijn eventueel fijn om te gebruiken in de diffuser tijdens yoga

- Je kunt de Frankincense i.p.v. in de diffuser evenuteel ook op je kruin druppelen of op je derde oog smeren.

 

Reinigen

Gebruik Citrus Fresh, Lemon of Purification in de diffuser voor de yoga (of yogales) begint om de ruimte te reinigen en een opwekkende en positieve sfeer te creëren. Voeg eventueel nog twee druppels Peppermint toe.

 

Ademhaling

-Breng Peppermint of R.C. aan op je borst, keel en/of op je slapen (verdund met V-6 olie of andere draagolie) om je luchtwegen te openen en om de zuurstof goed door je lichaam te laten gaan.


Yogamat reinigen

Ruikt je yogamat niet meer zo fris?

Maak dan een "yogamat mist" en spray de bacteriën en daarmee de vieze geurtjes weg.

Neem een glazen sprayflesje van 150ml. Doe daar ongeveer 9-12 druppels essentiële olie in (van iedere olie ongeveer 3-4 druppels).

Je kunt zelf een combinatie maken, maar hier een paar voorbeelden:

-Thieves, Lemon, Purification

-Lavender, Lemon, Tea Tree

-Ylang Ylang, Bergamot, Tea Tree

-Thieves, Peppermint, Lemon

 

 

 

Doe de essentiële olie van je keuze in het glazen flesje met een snufje zout en zorg dat ze zich onderling goed vermengen. Vul dan het flesje verder met gedemineraliseerd water of water dat gekookt is en afgekoeld. Spray je yoga mat ermee in en laat hem daarna even uitgerold opdrogen. Als je hem te nat hebt gesprayd, neem dan na 10 minuten nog even af met een doekje.

 

Deze spray is overigens ook heel goed te gebruiken bij stinkende bokshandschoenen of in de hondenmand!

Soepele spieren

-Neem Sulfurzyme een uur voordat je yoga gaat doen in voor soepele spieren, gewrichten en banden.

-Smeer jezelf voor je oefening of je les in met Ortho-ease massage olie om je spieren soepel te maken en om spierpijn te voorkomen.

-Toch wat spierpijn of stijve spieren de dag na je yogales? Gebruik dan bijvoorbeeld de Deep Relief Roll-on of PanAway in combinatie met Peppermint voor verlichting.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

All rights reserved - Oil up! - Marcia Hamelijnck - Young Living Independent Distributor 3074032

Taaghof 13 - 5463 AH - Veghel - +31(0)624516124 - info@oil-up.nl - KVK 17121910