...and life is getting better with every drop...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Een cadeautje uit de natuur!

 

Dat is wat deze hoogwaardige essentiële oliën zijn. Ze worden gewonnen uit verschillende delen van planten, zoals bloesem, bladeren, takken, schors, vrucht, schil of zaden. Deze pure natuurlijke aromatische olie kan ingezet worden voor tal van doeleinden op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Of je ze nu als aromatherapie, persoonlijke verzorging of in het huishouden gebruikt, deze olie kan een positieve bijdrage leveren op velerlei gebied in je dagelijks leven. Op deze manier maak je dankbaar gebruik van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft.

 

Hierboven zie je een foto van een voorbeeld van de Premium Starter Kit.

Hierin zit het volgende:

  • De Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch plastic of een Aria Diffuser van hout en glas, waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden.
  • Tien van de meest gebruikte essentiële oliën van Young Living Essentian Oils (Copaiba, Lemon, Lavender, Frankincense, Thieves, PanAway, R.C., Peppermint, Purification, DiGize). Allemaal 5 ml.
  • Om de kwaliteit van de oliënn en daarmee ook de kwaliteit van de Premium Starter Kit te kunnen waarborgen werkt Young Living met een FLEXOIL SYSTEM* Dit houdt in dat op het moment dat één of meerdere oliën uit de Premium Starter kit moeilijk of niet leverbaar meer zijn, Young Living deze olie(n) kan vervangen door volgende oliën. Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree en AromaEase. Elk van deze oliën heeft een hoeveelheid van 5 ml.
  • Extra olie Stress Away met daarbij een rollertje om de olie aan te brengen.
  • Twee zakjes Ningxia Red, een superfood voedingssupplement.
  • Tien proefzakjes olie om te delen.
  • Tien kleine flesjes om olie in te doen.
  • Informatiekaartjes, waaraan je het mini-flesje kunt bevestigen om te delen met anderen.
  • Een aantal kaarten en folders met informatie over Young Living en de producten.

 

Met deze kits kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven. Uiteraard zijn er nog tal van ander oliën in het assortiment die elk weer allerlei toepassingen hebben.

 

Wat nog meer?

 

Als je besluit om via mij je Premium Starter Kit te kopen door mijn ID nummer: 3074032 in te voeren bij het bestellen, dan krijg je van mij ook een extra cadeautje en kun je ook altijd bij me terecht voor vragen over de verschillende toepassingen van de olie of voor vragen over Young Living.

Daarnaast krijg je , als je dat fijn vindt, toegang tot een aantal besloten Facebookgroepen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om met je kit aan de slag te gaan, zodat je er ook maximaal profijt van zult hebben. In deze groepen staan ook veel recepten, gebruikstips en andere leuke weetjes.

 

Wat kost het?

 

De Premium Starter Kit met Dew Drop Diffuser EU kost € 171,52 incl. BTW en excl. verzending (je bespaart € 75,00 euro).
De Premium Starter Kit met Aria Diffuser EU kost € 278,60 incl. BTW en excl. verzending (je bespaart € 140,00).

 

Een Premium Starter Kit is een goede keuze om te starten met essentiële oliën. De meest gebruikte oliën zitten in deze kit en ook de onmisbare diffuser.

Er zit voor veel meer dan dat bedrag in deze kit, waardoor je dus op de kosten bespaart. Zeker een goede deal! Nadat je member bent geworden kun je alle producten voortaan met 24% distributeurskorting kopen. Fijn toch?

Heb je een bedrijf, dan kun je vrijstelling van BTW aanvragen en hoef je op voorhand al geen BTW te betalen. Neem hiervoor even contact met me op. Dan vertel ik hoe je dit kunt doen.

 

Member? Hoezo?

 

Geen paniek! Er is niks engs aan, hoor. Je zit nergens aan vast, maar krijgt op die manier gewoon meer korting. Hier leg ik het nog eens uit.

 

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op. Dan vertel ik je meer!

 

 

Ben je er al helemaal klaar voor en wil je gewoon meteen aan de slag met je de olie? Bestel dan jouw Premium Starter Kit via de link hieronder en je hebt hem binnen een paar dagen in huis. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Bekijk dan even het instructiefilmpje of neem even contact op!

 

*Instructiefilmpje. Het kan zijn dat de indeling van de website soms wat wisseld.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

All rights reserved - Oil up! - Marcia Hamelijnck - Young Living Independent Distributor 3074032

Taaghof 13 - 5463 AH - Veghel - +31(0)624516124 - info@oil-up.nl - KVK 17121910