...and life is getting better with every drop...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Wil je meer weten over hoe je jouw paard kan helpen met etherische olie?

Neem dan even contact met me op.

PAARDEN

 

Waarom zou je etherische oliën bij je paarden inzetten?

 

* Makkelijk in het gebruik.
Je kunt ze op dezelfde manier gebruiken als bij  mensen, dus via inhaleren vanuit het flesje of door een druppel op je handpalm te doen en door aan te brengen op de huid.

 

*Een natuurlijk alternatief voor diverse lichamelijke en mentale klachten.

Er zijn tal van kwalen die te verhelpen zijn met oliën. Bijvoorbeeld de Ortho Ease bij  stijfheid of Stress Away bij onrust. En zo zijn er nog heel veel toepassingen.

* Zeer bevorderlijk bij het trainen van paarden.
Je kunt op een makkelijke en snelle manier een probleem aanpakken. Zo kunnen de paarden bijvoorbeeld makkelijker hun emotionele bagage loslaten, waardoor ze weer rustiger worden, lekkerder in hun vel zitten en daardoor makkelijker te trainen zijn. Heel wonderlijk hoe snel dat soms gaat!

 

* De oliën zijn ook voor de ruiters te gebruiken!
De (beginnende) ruiters kunnen wel eens last hebben van onzekerheid en spanning. De emoties van de ruiters kunnen ook hun effect op het paard hebben. Door zowel ruiter als paard met olie te behandelen zal het trainen en rijden veel makkelijker gaan!

* De oliën zijn niet giftig of schadelijk voor je paard.

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

All rights reserved - Oil up! - Marcia Hamelijnck - Young Living Independent Distributor 3074032

Taaghof 13 - 5463 AH - Veghel - +31(0)624516124 - info@oil-up.nl - KVK 17121910