...and life is getting better with every drop...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Laat ik beginnen met een omschrijving van het begrip emotie:


"Een emotie is een plotselinge reactie van ons hele organisme op een prikkel, die onbewust en automatisch gestuurd wordt en naar buiten gericht is. Een emotie heeft fysiologische, cognitieve en gedragsgerelateerde componenten. ( lichaam, geest en omgeving : biopsychosociaal fenomeen )."

-Bron: Encyclo

 

Het leven is een aaneenschakeling van ervaringen. Dit kunnen fijne ervaringen en minder fijne ervaringen zijn. De emoties die bij deze ervaringen horen, worden opgeslagen in het onderbewustzijn en het celgeheugen van je lichaam.  Het emotionele patroon  dat jij nu hebt, is gevormd vanuit de emoties die jij uit vorige ervaringen hebt opgedaan. Zo ook de gedragingen die voortkomen uit jouw emotionele patroon. Dus de manier waarop jij met bepaalde situaties omgaat of hoe jij je door een bepaalde gebeurtenis voelt, is iets wat deels aangeleerd is door wat jij in het verleden hebt meegemaakt en hebt gevoeld.

 

Het zou zo maar kunnen dat een bepaalde vervelende (onverwerkte) emotie uit het verleden zich heeft vastgezet in jouw lichaam, zodat jij daar nu last van ondervindt. Dit kunnen emoties zijn van een hele heftige gebeurtenis, maar ook een naar het schijnt minder heftige gebeurtenis kan een impact hebben gehad. Die emoties kunnen een belemmering vormen in jouw gezondheid en geluksgevoel. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat deze negatieve emoties die jij (vaak onbewust) vasthoudt in je lichaam en geest, leiden tot geestelijke en lichamelijke klachten. Het is dus zaak dat deze emoties gerangschikt, opgeruimd en losgelaten worden, zodat jij je weer gelukkig en gezond kunt voelen in het NU. Vanaf dat moment kun je zelf je toekomst creëren zoals jij dit wilt en daar ook voor 100% de verantwoordelijkheid voor dragen. Je wordt weer de regiseur van je eigen lijf en leven en komt weer "in je kracht staan" om het zo maar te noemen.

 

Ik heb zelf een aantal jaar gewerkt als N.E.I.-therapeut.

Via de N.E.I.® (Neuro Emotionele Integratie) kun je de diepere oorzaak van je klacht opsporen en vervolgens positief transformeren.

Het is een methode die je handvatten geeft om oude emotionele patronen, die een belemmering voor jou vormen,  op te sporen en los te laten, zodat nieuwe positieve emotionele patronen gevormd kunnen worden. Dit alles op een makkelijke en plezierige manier, waarbij het niet per se noodzakelijk is om oude pijn te herbeleven.

Nu werk ik voornamelijk met de essentiële oliën van Young Living in combinatie N.E.I.® en de Zyto Compass om mensen inzicht te geven in hun welzijn (lichamelijk en emotioneel gezien).

 

De vele oliën van Young Living zijn inzetbaar voor allerlei lichamelijke toepassingen, maar daarnaast kunnen ze ook op emotioneel gebied heel veel teweeg brengen. Diverse enkelvoudige oliën zijn heel goed inzetbaar voor emotionele problemen. Er zijn echter ook diverse blends (oliemixen) geformuleerd door D.Gary Young, die speciaal voor emotioneel gebruik zijn.

Hieronder zie je een paar voorbeelden.

 
 

 

Elk van deze olie blends heeft een specifieke werking op emotioneel gebied. Van sommige oliën zegt de naam al genoeg. Als jij al weet wat jou belelmmerd en welke olie jou zou kunnen helpen, kun je meteen zelf aan de slag. Er is ook een speciale.

 

Wil je echter weten welke olie specifiek voor jou een stap in de goede richting kan betekenen? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende afspraak. Dan help ik je in de zoektocht naar de juiste olie, zodat je heel gericht kunt beginnen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

All rights reserved - Oil up! - Marcia Hamelijnck - Young Living Independent Distributor 3074032

Taaghof 13 - 5463 AH - Veghel - +31(0)624516124 - info@oil-up.nl - KVK 17121910